Párkapcsolati Mediáció

Párkapcsolatában állandósultak a veszekedések és egymás hibáztatása?
A beszélgetéseik folyton veszekedéshez vezetnek?
Megcsalta a párja és nem tudják hogyan tovább?
Nem találják a közös nevezőt?
 
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolt, akkor Önnek (Önöknek) a párkapcsolati mediációt ajánlom.
A mediáció során lehetőségük nyílik arra, hogy állandósult problémáikat új nézőpontból lássák, ismét meghallják társuk hangját és közösen megkezdjék a konfliktus megoldását.

Mit várhat a mediációtól?​

Az esetek többségében a felek közötti kommunikációban azonnali változások következnek be, ami alapvető feltétele a közös munkának. Felszínre kerülnek azok a problémák, amelyek állandó feszültséget okoznak Önök között, s melyekre konkrét, használható megoldásokat dolgozunk ki.

Hogyan zajlik a mediáció?

Első lépésben a felekkel külön-külön egyeztetésre kerül sor. Tapasztalatom szerint ez a legjobb módja a mediációs ülés előkészítésének. Az előzetes megbeszélésen kimerítő tájékoztatást adok a mediációval kapcsolatos tudnivalókról és itt tárjuk fel azokat a kérdéseket, amelyek kettejük között problémát okoznak. Ezen ülések időtartama 1-1 óra.

Ezek után kitűzzük a mediációs ülés időpontját. 

A mediációs ülésen titoktartási kötelezettségem mellett, függetlenül és pártatlanul megteremtem azt a miliőt, melyben Önök között ismét megindul a párbeszéd és a folyamat végén egyezséget kötnek egymással, amit írásos megállapodás formájában meg is kapnak. Az ülés időkerete 3 óra.

Hány ülésre van szükség?

Ezt mindig a problémák száma és mélysége határozza meg. Az esetek jelentős részében már az első ülésen megtaláljuk a megoldást. Természetesen az évek óta kezeletlenül hagyott konfliktusok orvoslása hosszabb időt vesz igénybe, így második vagy harmadik ülésre is sor kerülhet.

Milyen költségvonzata van?

Az előzetes megbeszélések és az első ülés együttes díja 70.000,- Ft, ami magába foglalja a megállapodás írásba foglalását is.
Minden további óra díja 14.000,- Ft.

Miért válassza a párkapcsolati mediációt?

A mediáció azonnal érezteti hatását, mivel képesek lesznek arra, hogy vitáikat egymásra figyelve, egyenrangú félként beszéljék meg. A hosszú távú siker érdekében minden szükséges tanácsot megkapnak, így önerőből is újra tudják építeni harmonikus párkapcsolatukat. 

dr. Horváth Lőrinc Mediátor Mosonmagyaróvár_főoldal kép

Hozza rendbe kapcsolatát! Kérjen ingyenes, kötelezettségektől mentes tájékoztatást!

Az kapcsolatfelvételi űrlap kitöltését követő egy munkanapon belül keresni fogom.