Dr. Horváth Lőrinc vagyok, jogász és mediátor.

Különböző formákban már három évtizede emberekkel foglalkozom, akik a szakmai tanácsokon kívül a magánéleti problémáikkal kapcsolatban is kikérték véleményemet. Megtapasztaltam, hogy a konfliktusok folyamatosan jelen vannak életünkben, melyeket különböző módon orvosolni kell. Ekkor határoztam el, hogy a professzionális megoldások érdekében mediátori szakképesítést szerzek, melyet 2016-ban Matkovics István mediátor szakmai irányítása alatt el is végeztem.

A rendkívül magas szakmai színvonalú, gyakorlatorientált és emberközpontú képzés stabil alapot szolgáltatott ahhoz, hogy hozzáértő módon segíthessek olyan vitában álló feleknek, akik önerőből nem képesek konfliktusuk hosszútávú megoldására.

Rendkívül fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért rendszeresen veszek részt szakmai konferenciákon, továbbképzéseken. Büszke vagyok arra, hogy példaképem: L. Stipkovits Erika által alapított Személyiségfejlesztő Akadémia hallgatója lehetek.

Hiszem, hogy emberséggel és kitartással bármit elérhetünk!

Mottóm: Emberséggel a minőségi kapcsolatokért!

Forduljon hozzám bizalommal! Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Mosonmagyaróvár és BUDAPEST területéről várom a megkereséseket!

dr. Horváth Lőrinc Mediátor Mosonmagyaróvár_főoldal kép

Publikációim